EI nu te transforma in EI!


Astazi vorbesc de EI, cei care ne plac\ne-au placut, cei pe care ii copiem, ii urmam, ii admiram. Sunt doar ei, exemplele, modelele noastre.

De cand ne stim, ne place sa copiem. Prea putini sunt originali, majoritatea asta de duzina nu face altceva decat sa copieze de la idolii lor aproape tot, de la gesturi, limbaj, imbracaminte, incaltaminte, stil, caracter… si as putea continua. De aici e simplu sa iti dai seama ce nivel de cultura are tara asta(cand din 5 oameni, cel putin 2 ii vezi cu pumele alea mici si joase in picioare, cu blugii care i-a avut salam la ultimul concert, cu tricourile alea mulate, eventual roz, iar daca vine vorba de comportament as face un intreg articol intr-o singura paranteza).

Astia nu inteleg ca daca ii porti tricoul lui Nicolae Balcescu, nu te transforma in eroul din `48 (deja i-am bagat in ceata cu exemplul meu). EI NU TE TRANSFORMA IN EI! EI au ajuns unde au ajuns pentru ca au avut personalitate, ambitie, caracter, si mai ales si-au format propriul stil! Idolul tau (fie el unul de urmat sau nu) a ajuns sa te aiba ca fan datorita unicitatii sale. Asta nu inseamna sa nu ai idoli, dar sunt total impotriva acelora care le copiaza orice miscare, care nu sunt in stare sa-si traiasca propria viata, si incearca sa se dea ala si ala.
In plus este si foarte greu sa calci pe urmele modelului tau. Pai cum ar fi sa-mi fac o trupa de gherila ca Ernesto Che Guevara? As esua lamentabil:)), sau sa omor tigani ca Hittler? Nu as avea loc sa ii ingrop pe toti!

Poti sa incerci sa fi cine vrei, dar cu siguranta daca vei copia pe cineva nu vei ajunge niciodata unul dintre aceia care sa fie copiat! FI TU! DOAR TU! DOAR TU TE POTI TRANSFORMA IN UNUL CA EI!

P.S.: Eu incerc doar sa invat, sa fur cate ceva de la exemple. Che Guevara(cel mai reprezentativ), Hittler, Napoleon, Sisu, Spike, Bob Marley, Bacovia, Hagi, Andrei Pavel, etc., dar nu in ultimul rand prietenii si cei din jur, sunt doar cateva din modelele mele. Tu ce model ai?

De saptamana viitoare voi da startul unei rubrici pe blog: Interviu cu un om simplu! In curand mai multe detalii!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: