Poet, pozie, thc, comentariu…


Ultima oara cand am invatat niste comentarii ale unor poezii cunoscute (pentru teza la romana), mi-am pus urmatoarea intrebare meditativa: Care era mai fumat? Poetul? sau cel care a facut comentariul?

Stim bine ca tetrahydrocannabiolul iti mareste doza de inspiratie, iti provoaca halucinatii, o stare paranoica, reteta perfecta pentru a crea o poezie de genul „Riga Crypto si Lapona Enigel”, dar in acelasi timp este reteta perfecta si sa faci un comentariu atunci cand citesti poezia, vezi imaginile vizuale in fata ta, auzi clar imaginile auditive, intelegi metafore, semne de punctuatie etc.

Acest articol nu este pro Cannabis si zic ca este doar un pamflet, deci tratati-l ca atare, asta in caz ca imi va sari vreunul in cap si o sa spuna ca blasfemiez marile valori romanesti (desi ar trebui sa fi idiot sa crezi asa ceva).

Deci in concluzie, Spike sau Cedry2k sunt mici copii pe langa Nichita Stanescu, George Bacovia, Mihai Eminescu sau Ion Barbu. Poate d-aia Spike sau Cedry2k nu se afla in cartile de romana…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: