Ramanem prieteni…oare?


Sunt dator cu o constatare, am citit 17 capitole din acea carte, si nu prea a avut efecte. Pe moment, am crezut ca va da roade, dar pe termen lung nu prea a avut efect…oricum, se pare ca am mai redus tigarile.

Spike si Guess Who si-au lansat azi albumele impreuna cu GSP.

As fi putut sa scriu astazi despre multe, gen: celebrele alegeri prezidentiale, dezastrul din scolile noastre, incapabilitatea unor oameni care au niste functii mult prea complicate pentru ei, o noua rubrica care vreau sa o lansez pe blog (dar mai ales sa prind eu experienta). Dar, le las pe toate deoparte, momentan. Astazi promovez arta Hip-Hop.

Mai sus am spus 2 nume:
Spike- Astazi si-a lansat cel de-al 2-lea album (al 3-lea pentru cunoscatori), Ramanem Prieteni. 17 trackuri cu un mesaj puternic, dar mai ales cu acelasi stil caterincos, inconfundabil, marca Spike.
Guess Who- Isi lanseaza albumul Probe Audio, reeditat in Locul Potrivit. 18 trackuri de calitate + clipul melodiei care caracterizeaza cel mai bine starea actuala a poporului roman, Locul Potrivit.
Cele 2 albume se gasesc cu publicatia sportiva Gazeta Sporturilor (care merita apreciata pentru promovarea artistilor Hip-Hop din Romania) la pretul de 9 lei fiecare. Un pret accesibil, ce m-a facut sa le cumpar (e adevarat din banii pentru fondul scolii!), in conditiile in care nu erau distribuite cu GSP la pretul asta cu siguranta nu mi-as fi permis sa le cumpar (mai ales in situatia financiara actuala).

Cei 2 tineri au aratat ca atunci cand vrei, chiar poti face. E o dovada reala ca daca ceea ce faci, si o faci din placere, rezultatele sunt la inaltime si castigurile materiale pe masura (sunt foarte solicitati pentru concerte, si se pare ca au si vandut ceva albume). De asemenea e si o lovitura pentru cei care „le intorci principiile pe dos c-o bacnota de-o suta”.

Ascultare placuta!
P.S.: Deci, Ramanem Prieteni la Locul Potrivit?

Reclame

Un comentariu

  1. dyde said,

    13 decembrie 2009 la 23:14

    deci ramanem prieteni la locul potrivit, si sincer pentru noi oriunde este un loc potrivit.Fra, zici ca Ramanem Prieteni e cu dedicatie pentru cine stim noi.Oricum prea tari albumele, prea tare blogul, esti in blogroll-ul meu scuze ca nu te-am pus mai devreme


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: