Asta-i romania…episodul 1!


Citind presa, adica Jurnalul national (este cam singurul ziar care merita citit), am descoperit un caz socant: Un roman, care a fost condamnat la 25 ani de inchisoare pentru violul si omorul unei fete de 13 ani, dupa ce a petrecut 12 ani in detentie si la 3 ani de la moartea sa a fost gasit nevinovat!!!!!!!!!!!
http://www.jurnalul.ro/stire-special/dreptate-totala-post-mortem-528764.html
  Viata unui om a fost distrusa de justitia romana, de un judecator 2 elemente ale unui intreg sistem. Mai mult, omul care dupa ce a redeschis dosarul acelui „inculpat”, si prin proba ADN care a aparut in romania in 2004 (desi pe plan mondial s-a introdus in 1986, de-abia la 18 ani distanta a ajuns la noi), a fost indepartat din functie! Vi se pare incredibil? Nu am terminat. Fiica nevinovatului, care nu l-a vizitat nici macar o data in penitenciar, care nu l-a cautat nici dupa ce a fost eliberat va fi beneficiara despagubirilor pe care statul se face obligat sa le plateasca la o cerere a nevinovatului pe cand acesta se afla in detentie!!!!!
Un judecator care a distrus viata unui om are acum o pensie de 12000 lei si isi TRAIESTE batranetea linistit. Adevaratul vinovat al oribilei fapte, de asemenea TRAIESTE linistit. Un om care TRAIA linistit, avea o familie, un copil, un loc de munca bine platit, pana acum 17 ani. A MURIT singur in saracie, bolnav, distrus de un intreg sistem!!!
Asta este DOAR unul din nenumaratele (si multe altele care nu se stiu) cazuri care se petrec in cacatul asta de tara in care totul este posibil si imposibil in acelasi timp, depinde doar de categoria sociala!
La rubrica SOLUTII, ce ar trebui sa trec? Sa parasim cu totii tara? Sa instig la deces? (sa-l omoram pe cacatul care are puterea sa judece alti oameni, si o face subiectiv). Sa „infiintam” un Jigsaw? (in romania chiar ar fi nevoie). Sa ne dam cu capul de pereti ca sa scapam de frustrari? Sa nu scriu o altfel de rubrica? (Oricum la noi toti gasesc probleme, dar nici macar nu cauta solutii). Sa? Sa? Sa? Sa? Sa?
Scarbit de tara, socat de ce se intampla in ea, frustrat de toate cele din jur inchei cu aprecieri pentru Doamna Gabriela Mladim de la Jurnalul National pentru acest articol si cu o intrebare pentru BOR: Unde pula mea e dumnezeul asta despre care ne tot vorbiti? aaaa o sa il trimita in iad cand va muri, dupa o viata in care a trait linistit si a facut ce a vrut, BRAVO (revin la subiectul cu BOR intrun alt articol.

P.S: Stiu ca ce am scris este de slaba calitate dar este si normal tinand cont ca am scris intr-o stare de soc si frustrare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: